Døgnvagt  

28+ års erfaring  

Udkørende og stationær hesteklinik  

Ernæring​ til heste - få en skræddersyet foderplan hos os

Foderplaner designet af professionelle

Har du en hest, hvis huld ikke helt som du ønsker eller kunne du bare tænke dig at få mere styr på hvad din hest har brug for? 

Hillerød Hestedyrlæger tilbyder nu foderplaner, baseret på analyser af din hest og dens foder. Vi tilbyder professionel rådgivning til dig og din hest og bestræber os på at gøre processen så enkel som muligt. Vi laver analyserne og forklarer på en overskuelig måde hvordan det nuværende foder fungerer og laver eventuelle justeringer i foderplanen, hvis behovet er der.

Hvad tilbyder vi iNDENFOR ernæring TIL HESTE?

Vi tilbyder en abonnementsordning med fast ydelse, som gør at hvis din hest øger sit træningsniveau eller bliver taget ud af træning, så kan vi justere din foderplan hurtigt og præcist, hvorefter den sendes direkte til dig. Al løbende rådgivning og ændringer i foderplanen indgår i dit abonnement. I dit abonnement får du: foderanalyse, foderplan, rådgivning i klinikkens åbningstid, ubegrænsede justeringer i foderplanen, vejledning til kraft-/tilskudsfoder og vejledning til grovfoder. På den måde kan du føle dig tryg ved at overlade tøjlerne til os.

HVOR MEGET KOSTER foderplan til din hest?

I perioden 1. februar 2020 til 1. juni 2020 har vi en introduktionskampagne. Vi har nedsat grundprisen med ca. 15 % så du kan få vores abonnementsordning til 167 kr./hest/mdr. Dette svarer i gennemsnit til 2-3 % af den månedlige udgift ved hestehold eksl. udstyr. Denne rabat beholder du også efter vores kampagne slutter. Ønsker du yderligere rabat på din ordning, så tjek vores ernæringspakker og se om du har muligheden for at få yderligere rabat.

Ernæringspakker

Er du en del af en hestepension? Så er der yderligere rabat at hente på vores nye ernæringsabonnement. Denne ernæringspakke er med til at gøre det lettere for flere ejere at gå sammen og få en billigere pris. 

Tilhører du et stutteri eller en rideskole? Vi tilbyder at holde et uforpligtende møde omkring din rideskole eller dit stutteri. Ud fra dette møde giver vi en pris på at få lavet foderplan.

Ved køb af vores abonnementsordning binder man sig til minimum 3 måneders abonnement. Lyder dette for noget for dig? – Kontakt os på kiwa@hestedyrlaegerne.dk eller på tlf. 48 28 67 68 el. direkte til vores ernæringskonsulent på 20 13 67 68. Alle priser er ekskl. moms.

Vi ser frem til at hjælpe dig med den bedste foderplan til din hest!

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 22 anmeldelser fra Facebook

Kontakt​oplysninger

​Hillerød Hestedyrlæger Aps

Baunevej 17, Bendstrup

3400 Hillerød

​Telefon: 48 28 67 68

E-mail: klinik@hestedyrlaegerne.dk

CVR: 15133147

Åbningstider​

​Telefontid, dyrlæge

8.00 - 9.00​

​Telefontid, klinik

8.00 - 16.00​

​Klinik åben

8.00 - 16.00

Akutvagt

16.00 - 8.00​

samt weekender / helligdage

facebook Følg med på Facebook