Døgnvagt  

28+ års erfaring  

Udkørende og stationær hesteklinik  

Rådgivning​

Rådgivning og det forebyggende arbejde er vigtige elementer i hverdagen for alle, der arbejder hos Hillerød Hestedyrlæger.

Vi bestræber os på at give den bedst mulige vejledning til enhver, der henvender sig til os. Ved telefonisk henvendelse kan mange spørgsmål klares direkte, eller vurderes hvorledes det videre forløb bør være for den enkelte hest eller besætning.

En del problemer kræver ofte mere specifik rådgivning, f. eks. information om fodring med udformning af foderplaner, rådgivning om indvoldsorm med gødningsprøver og behandling (se også vores artikler om orm og ormestrategi).

Det kan være rådgivning om håndtering af hopper under et insemineringsforløb, drægtighed og håndtering af det nyfødte føl (se også Insemineringsstation), men også rådgivning om tandpleje og -behandling (se også vores artikler om hestens tænder og tandproblemer), genoptræning efter sygdom, eksport af sæd, handel med heste – og meget mere.

Vi henviser i øvrigt til vores Artikelsamling på denne side, hvor du kan finde og læse de mange artikler, vi har skrevet til vores klienter og andre interesserede.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 22 anmeldelser fra Facebook

Kontakt​oplysninger

​Hillerød Hestedyrlæger Aps

Baunevej 17, Bendstrup

3400 Hillerød

​Telefon: 48 28 67 68

E-mail: klinik@hestedyrlaegerne.dk

CVR: 15133147

Åbningstider​

​Telefontid, dyrlæge

8.00 - 9.00​

​Telefontid, klinik

8.00 - 16.00​

​Klinik åben

8.00 - 16.00

Akutvagt

16.00 - 8.00​

samt weekender / helligdage

facebook Følg med på Facebook