Døgnvagt  

28+ års erfaring  

Udkørende og stationær hesteklinik  

Kiropraktik af hest hos erfaren hestekiropraktor

Har du en hest, der har behov for en kompetent hestekiropraktor, tilbyder vi hos Hillerød Hestedyrlæger kiropraktisk behandling af din hest i høj kvalitet i Hillerød, Helsingør og hele Nordsjælland. Vi er erfarne og har stor viden om, hvordan og hvorledes man løsner op for smerter hos hesten.

Kiropraktik af hest er en metode til at afhjælpe spændte og låste led i hele kroppen. Det gør man blandt andet ved at påvirke og bevæge hestens muskler metodisk. Som professionel hestekiropraktor anvender vi teknikker, som er nænsomme og benytter sig af kroppens egen evne til at medvirke i sin egen helbredelse. Optimal bevægelse skaber bedre atleter og gladere heste.

Kompetent hestekiropraktor med bred faglighed

Vores uddannede hestekiropraktor har en bred viden og brænder for sit felt. Ud over en uddannelse inden for kiropraktik af hest har vi også deltaget i forskning inden for muskelevaluering og har skrevet speciale inden for området. Du kan derfor være sikker på, at din hest er i sikre og ikke mindst kompetente hænder.

Har du mistanke om, at din hest måske døjer med nogle skavanker, der får den til at opføre sig uhensigtsmæssigt, tager vi gerne et kig på den. Lad hellere tvivlen komme dig til gode, således at hesten ikke på nogen måder har ondt. Vi går helt i dybden og får løsnet op for eventuelle smerter med kiropraktik på din hest.

​Lad vores HESTEkiropraktor hjælpe din hest

​Er du interesseret at bestille en tid eller måske høre lidt mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring og få en uforpligtende snak, og hør, om kiropraktik af hest kunne være en løsning.

Kontakt os helt og aldeles uforpligtende på telefon 48 28 67 68, eller skriv til klinik@hestedyrlaegerne.dk. Så skal vi nok hjælpe.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 22 anmeldelser fra Facebook

Kontakt​oplysninger

​Hillerød Hestedyrlæger Aps

Baunevej 17, Bendstrup

3400 Hillerød

​Telefon: 48 28 67 68

E-mail: klinik@hestedyrlaegerne.dk

CVR: 15133147

Åbningstider​

​Telefontid, dyrlæge

8.00 - 9.00​

​Telefontid, klinik

8.00 - 16.00​

​Klinik åben

8.00 - 16.00

Akutvagt

16.00 - 8.00​

samt weekender / helligdage

facebook Følg med på Facebook