Døgnvagt  

28+ års erfaring  

Udkørende og stationær hesteklinik  

Hingstestation

​Hillerød Hestedyrlæger er en velfungerende hingstestation, hvor vi tapper nogle af landets mest interessante avlshingste og derfor tilbyder inseminering med fersk sæd her på stationen eller fremsender sæd efter bestilling. Se under de enkelte ​hingste.

Vi har faciliteter til at fremstille EU-godkendt eksportsæd og tilbyder tapning til produktion af frostsæd 2 gange årligt udenfor avlssæsonen. Ring og hør nærmere.

Vi modtager hopper af alle racer til inseminering her på stationen enten med sæd fra hingste her på stationen eller hingste fra Danmark eller resten af verden. Du vælger hingsten og vi sørger for bestilling og inseminering, når hoppen er klar.

Vi modtager hingste af alle racer til sædtapning ambulant eller til opstaldning i en større eller mindre del af bedækningssæsonen. I den forbindelse tilbyder vi hingsteejerne at håndtere booking og bestillinger, hopper til inseminering samt fordeling og distribution af kølesæd mm. Fremstilling af frosset sæd kan ske efter nærmere aftale, både til anvendelse i Danmark og i EU.

Når hingsten er tappet i vores store velindrettede tapperum, undersøges sæden i laboratoriet for bl.a. koncentration og bevægelighed. Sæden behandles, filtreres, fortyndes og centrifugeres og er herefter klar til direkte brug eller til forsendelse.

Sædkvalitetskontrol for hingste kan tillige ske efter nærmere aftale

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 22 anmeldelser fra Facebook

Kontakt​oplysninger

​Hillerød Hestedyrlæger Aps

Baunevej 17, Bendstrup

3400 Hillerød

​Telefon: 48 28 67 68

E-mail: klinik@hestedyrlaegerne.dk

CVR: 15133147

Åbningstider​

​Telefontid, dyrlæge

8.00 - 9.00​

​Telefontid, klinik

8.00 - 16.00​

​Klinik åben

8.00 - 16.00

Akutvagt

16.00 - 8.00​

samt weekender / helligdage

facebook Følg med på Facebook