Døgnvagt  

+28 års erfaring  

Udkørende og stationær hesteklinik  

Tandbehandling af hest med fokus på høj tandhygiejne

Har din hest ondt i tænderne, eller har du mistanke herom, tilbyder vores hestedyrlæge grundig tandbehandling til din hest, så hesten kan slippe af med sine smerter. Vores hestetandlæge behandler typisk heste omkring Hillerød, Helsingør og hele Nordsjælland. Herudover kan vi hjælpe alle hesteracer.

Et sundt og velfungerende tandsæt er en forudsætning for en god og velfungerende hest, uanset hvilke krav der stilles til hesten. Vedligeholdelse af hestens tænder og eventuel tandbehandling af hest er af afgørende betydning både for hestens holdbarhed og dens præstationer. Lad os hjælpe din hest, da vi har fokus på at skabe og opretholde en høj tandhygiejne.

Grundig og effektiv tandbehandling af hest

Flere og flere hesteejere bliver heldigvis opmærksomme på betydningen af et sundt tandsæt for hestens generelle trivsel og velvære, såvel som for dens præstationer i sporten. Det er derfor vores klare anbefaling, at alle heste undersøges regelmæssigt, således at større tandproblemer kan undgås og afhjælpes ved en grundig og effektiv tandbehandling af hest.

De fleste heste har behov for en behandling årligt, der med fordel for både ejer og dyrlæge kan placeres sammen med den årlige vaccination. Nogle heste kan have behov for hyppigere eller færre behandlinger. Vi har gennem mange år arbejdet med hestens tænder og tandlidelser ved deltagelse i flere efteruddannelseskurser og konferencer omkring hestens tandlidelser og -behandling.

Få hjælp af en professionel dyrlæge til tandbehandling af hest

På klinikken har vi mulighed for at røntgenfotografere mistænkelige tilstande samt udstyr til udtrækning af mindre komplicerede tænder. Ved behov for udtrækning af vanskeligere tænder henvises til erfarne kolleger, der kan modtage hesten på egen klinik eller foretage det nødvendige arbejde hos os, efter ejerens ønske.

​Undersøgelse af kindtænder

Fraktur af hjørnetand med blottet nerve​

Umiddelbart efter fjernelse af fraktureret hjørnetand.​

Skal vi se din hest med henblik på en tandbehandling af hest, kan du altid kontakte os for nærmere tidsbestilling på telefon 48 28 67 68, eller du kan skrive til os på kiwa@hestedyrlaegerne.dk.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 22 anmeldelser fra Facebook

Kontakt​oplysninger

​Hillerød Hestedyrlæger Aps

Baunevej 17, Bendstrup

3400 Hillerød

CVR: 15133147

Telefon: 48 28 67 68

E-mail: kiwa@hestedyrlaegerne.dk

Åbningstider​

​Telefontid

8.00 - 9.00​ (dyrlæge)

​Telefontid

8.00 - 16.00​

​Klinik åben

8.00 - 16.00

Akutvagt

16.00 - 8.00​

weekender / helligdage

Nyhedsbrev​

facebook Følg med på Facebook