Døgnvagt  

28+ års erfaring  

Udkørende og stationær hesteklinik  

handelsfejl

​Hvis du har købt en hest og ikke synes, den er i orden, eller bare er i tvivl om, hvorvidt den er det, så er det vigtigt, at få den undersøgt så hurtigt som muligt for at finde ud af, om der er et problem, og hvad det i givet fald er. Husk, at jo længere tid, der går fra købet til undersøgelsen, hvor der stilles en diagnose, des sværere er det at tilbagedatere en eventuel lidelse.

Hvis en handel skal kunne gå tilbage, skal hesten have en væsentlig og skjult lidelse, som har været til stede i handelsøjeblikket, læs mere herom i vores vejledning om Køb og salg af heste.

Vurdering af problem

Ønsker du at få en vurdering af substansen i et muligt problem – om det er en sag, der eventuelt skal gøres noget ved – kan henvendelse ske i telefontiden på alle hverdage eller på mail. Den første mail- eller telefonkonsultation er gratis. Herefter betales pr. aftalt ydelse. Dette kan f.eks. være vurdering af røntgenbilleder, diverse papirer, kontrakter eller en egentlig undersøgelse af hesten for at få afdækket problemet, udfærdigelse af rapport til videre brug m.m. Undersøgelse af hesten kan f.eks. være blokader og røntgen i forbindelse med halthed, ultralydscanning eller neurologisk undersøgelse i forbindelse med bevægelsesforstyrrelser.

Undgå problemer

Mange problemer kan undgås ved at få hesten undersøgt inden en handel gennemføres, se nærmere herom under Handelsundersøgelse.

En del heste har anmærkninger, som ikke nødvendigvis betyder, at hesten ikke kan handles. Det skal blot ske på et oplyst grundlag og med handelspapirer, der beskriver omstændighederne. Både køber og sælger har interesse i at undgå dyre, langvarige og opslidende retssager. Tal derfor altid med dyrlægen og eventuelt en advokat om ordlyden i en købekontrakt.

Priser kan oplyses i forbindelse med første samtale/mailkorrespondance.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 22 anmeldelser fra Facebook

Kontakt​oplysninger

​Hillerød Hestedyrlæger Aps

Baunevej 17, Bendstrup

3400 Hillerød

​Telefon: 48 28 67 68

E-mail: klinik@hestedyrlaegerne.dk

CVR: 15133147

Åbningstider​

​Telefontid, dyrlæge

8.00 - 9.00​

​Telefontid, klinik

8.00 - 16.00​

​Klinik åben

8.00 - 16.00

Akutvagt

16.00 - 8.00​

samt weekender / helligdage

facebook Følg med på Facebook