Døgnvagt  

28+ års erfaring  

Udkørende og stationær hesteklinik  

​Gødningsprøver

Målet med vores gødningsprøver er ikke kun at udskrive et antal ormekure til dine heste, men at hjælpe dig med at lave den bedst mulige strategi til at undgå parasitproblemer og resistens i din besætning. Vi laver larvedyrkning på alle gødningsprøver, hvilket er nødvendigt for at finde blodorm, der kan være årsag til alvorlige blodpropper i tarmen.

Vi lægger stor vægt på den individuelle rådgivning og lægger den bedst mulige ormestrategifor din besætning ud fra de aktuelle resultater og vores kendskab til historikken blandt dine heste. Ikke to besætninger er ens og derfor afhænger behandlingsplanen udover de aktuelle resultater bl.a. af hvilken type heste, du har i stalden, hvordan de er opstaldet og går på fold mv.

Medicinlovgivningen kræver, at man for at kunne udskrive ormekure dels skal have udført diagnostisk arbejde dvs. at man skal have lavet gødningsprøver, men også at man skal have kendskab til besætningen. Det betyder, at man skal kende stedet, ejerne og rutinerne bag dagligdagen, fordi dette er en forudsætning for at lave en fornuftig behandlings- og forebyggelsesplan og give en god rådgivning fremadrettet.

Ring og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en god ormestrategi.

Du kan også læse vores artikler om orm eller vores case om blodorm.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,8 / 5 stjerner ud af 22 anmeldelser fra Facebook

Kontakt​oplysninger

​Hillerød Hestedyrlæger Aps

Baunevej 17, Bendstrup

3400 Hillerød

​Telefon: 48 28 67 68

E-mail: klinik@hestedyrlaegerne.dk

CVR: 15133147

Åbningstider​

​Telefontid, dyrlæge

8.00 - 9.00​

​Telefontid, klinik

8.00 - 16.00​

​Klinik åben

8.00 - 16.00

Akutvagt

16.00 - 8.00​

samt weekender / helligdage

facebook Følg med på Facebook